Vacanta in Fuerteventura: 178€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Vacanta in Fuerteventura
Locul perfect in care sa te relaxezi la plaja alaturi de prietenii tai in prima luna din calendar? Poti alege o vacanta in Fuerteventura! Propunerea de mai jos se adreseaza unui grup de 4 persoane, iar pentru zbor si 6 nopti de cazare in apartament cu recenzii bune pe Booking.com vei scoate din buzunar doar 193€ de persoana. Pentru un tarif ceva mai mare, respectiv 223€ de persoana, poti opta si pentru o vacanta de 2 persoane.

Insulele Canare pot reprezenta o destinatie potrivita pentru perioada in care temperaturile de la noi din tara sunt mai scazute. Scaldata de apele Oceanului Atlantic, la doar 97 km de Africa, Fuerteventura este un adevarat paradis pentru orice iubitor al plajelor. Jandia, Corralejo, Morro Jable sau Playa de Cofete sunt doar cateva dintre plajele pe care merita sa le descoperi in aceasta vacanta.

Aceasta este o vacanta pe cont propriu, iar oferta la zbor si cazare este limitata. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici

VACANTA IN FUERTEVENTURA: 178€/persoana
13 – 19 ianuarie 2020, zboruri din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2-1210

CAZARE (4 persoane)

c2-1210

CAZARE (2 persoane)

c2-1210a

bookingdiscount

Alte propuneri pentru o vacanta in Fuerteventura:

Preferi o perioada diferita fata de cea propusa in articol? Consulta preturile de mai jos cu ajutorul link-urilor albastre.

22 – 30 oct. 2019: ZBOR CAZARE

28 oct. – 4 nov. 2019: ZBOR CAZARE

31 oct. – 6 nov. 2019: ZBOR CAZARE

31 oct. – 7 nov. 2019: ZBOR CAZARE  

22 – 29 nov. 2019: ZBOR CAZARE

29 nov. – 4 dec. 2019: ZBOR CAZARE

2 – 9 dec. 2019: ZBOR CAZARE

luggagehero_LOGO-promote1

Vacanta in Fuerteventura – Informatii:

PERIOADA: 13 – 19 ianuarie 2020

ZBOR: 124€/persoana, dus-intors – zboruri operate de Ryanair (via Pisa la plecare si Londra la intoarcere), bagaj de mana mic.

CAZARE:

PRET VACANTA  (include zbor dus-intors + 6 nopti de cazare): 

  • pentru o vacanta de 4 pers: 178€/pers. (zbor + cazare la Wild Fuerteventura holidays)
  • pentru o vacanta de 2 pers: 223€/pers. (zbor + cazare la Apartamentos La Pirámide)

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *