Zboruri directe spre Mallorca de la 56€ dus-intors (aprilie – mai 2021)

Zboruri spre Mallorca
Pentru 2021 am gasit la Wizz Air cateva tarife foarte mici la zborurile Wizz Air spre Mallorca. De exemplu, cel mai mic pret pe care l-am descoperit este de 56€ pentru un bilet de avion dus-intors, un tarif foarte scazut in comparatie cu preturile cu care eram obisnuiti pentru aceasta ruta inainte de aparitia coronavirusului. In cazul in care esti interesat, recomandarea noastra ar fi sa achizitionezi in plus serviciul Wizz Flex (pentru a putea modifica sau anula gratuit biletul de avion) precum si o cazare cu anulare gratuita.

Locuri la acest tarif sunt limitate. Verifica preturile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici. 

ZBORURI DIRECTE SPRE MALLORCA: de la 56€/persoana
Aprilie – mai 2021, zbor Wizz Air, din Cluj-Napoca
ZBOR

z1-2205

3 – 10 apr. 2021: ZBOR HOTEL

10 – 17 apr. 2021: ZBOR HOTEL

17 – 24 apr. 2021: ZBOR HOTEL

24 apr. – 1 mai 2021: ZBOR HOTEL   

1 – 8 mai 2021: ZBOR HOTEL

8 – 15 mai 2021: ZBOR HOTEL

15 – 22 mai 2021: ZBOR HOTEL

luggagehero_LOGO-promote1

Alatura-te grupului nostru de Facebook pentru cele mai noi propuneri de calatorie.

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *