AUGUST: Hotel de 5 stele in Bulgaria la 33€ camera dubla/noapte

Hotel Bulgaria

Hotelul Emerald Beach Resort & Spa dispune de parcare gratuita. Toate apartamentele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer condiționat, zonă de relaxare și balcon. Chicineta este dotată cu frigider şi masă. Baia privată are cadă, uscător de păr şi halate de baie.

Pe site-ul de rezervare (booking.com) anularea este gratuita. Pentru un pret ceva mai mare poti selecta si o optiune cu mese incluse: 271€/7 nopti/camera dubla/mic dejun inclus sau 810€ cu all inclusive.

Locurile la acest tarif sunt limitate. Verifica preturile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici. 

Hotel Emerald Beach Resort & Spa: de la 33€/camera dubla/noapte
Disponibilitate: August 2020
Hotel Emerald Beach Resort & Spa: de la 33€/camera dubla/noapte, anulare gratuita

ravda-hotel1

Alege o perioada:

1 - 8 august 8 - 15 august 15 - 22 august 20 - 27 august 22 - 29 august

Pentru orice alta perioada de calatorie, poti schimba datele in motorul de cautare momondo cu ajutorul butoanelor albastre de mai sus.

 

luggagehero_LOGO-promote1

Alatura-te grupului nostru de Facebook pentru cele mai noi propuneri de calatorie.

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *