2 insule intr-o vacanta! Corfu si Creta, 88€ toate zborurile

Vacanta Grecia

Iata o idee despre cum iti poti organiza, cu ajutorul unor bilete foarte ieftine de avion, o vacanta pe doua insule grecesti: Corfu si Creta! Zborurile sunt operate de Ryanair si Aegean Airlines (fiecare zbor trebuie rezervat separat) si vor costa in total numai 88 euro de persoana. Cat despre cazare, poti folosi widgetul Booking de mai jos pentru a gasi oferte convenabile.

Locurile la acest tarif sunt limitate. Verifica preturile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici. 

ZBOR BUCURESTI - CORFU: 18€/persoana, dus-intors (13 septembrie 2022)

ZBOR CORFU - CRETA HERAKLION: 19€/persoana, dus-intors (18 septembrie 2022)

ZBOR CRETA HERAKLION - BUCURESTI: 51€/persoana, dus-intors (21 septembrie 2022)

VEZI OFERTE DIN:

Viziteaza pagina noastra de Instagram

Alatura-te grupului nostru de Facebook pentru cele mai noi propuneri de calatorie.

all4travelbanner3

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *