Grecia! 10 idei de cazare in Santorini cu priveliste superba la Marea Egee

Hotel Santorini

Santorini, insula din Grecia care atrage vizitatori din toate colturile lumii datorita vederilor unice, este un loc in care trebuie sa ajungi cel putin o data in viata. Astazi ti-am pregatit o lista cu 10 idei de cazare unde te vei putea bucura de o priveliste superba la Marea Egee!

Locurile la acest tarif sunt limitate. Verifica preturile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici. 

DUCATO DI OIA

ducato-di-oia

Ducato Di Oia se află pe stâncile din Oia şi oferă vedere superbă la Marea Egee şi la vulcan. Cele mai multe camere au o piscină privată mică şi adâncă cu apă caldă, în interior sau în aer liber.

Toate camerele de la Ducato Di Oia sunt decorate luxos cu obiecte de epocă şi lucrări excepţionale de artă şi au balcon cu vedere grandioasă la celebrul asfinţit din Santorini. 

Informatii

ATLANTIS HOTEL FIRA

atlantis-hotel

Situat în centrul satului Fira, cu vedere panoramică la calderă şi Marea Egee, Hotelul Atlantis combină arhitectura cicladică tradiţională cu facilităţi moderne, care includ o piscină și o cadă cu hidromasaj.

Camerele decorate elegant oferă facilităţi moderne, asigurându-vă întregul confort. Majoritatea camerelor au vedere cu adevărat unică la calderă şi la Marea Egee.

Informatii

TZEKOS VILLAS FIRA

tzekos-villas

Situat pe faleza caldeirei din Fira, capitala insulei Santorini, Tzekos Villas pune la dispoziție o piscină cu o zonă spațioasă cu bar și vedere unică la insulele vulcanice și la apusul de soare.

Informatii

HONEYMOON PETRA VILLAS IMEROVIGLI

honeymoon-petra-villas

Ascuns printre stânci, cu vedere impresionantă la arhipelagul Santorini, Petra Villas oferă camere şi apartamente cu tencuială albă tradiţională şi acces gratuit la internet WiFi. Acesta are o piscină pe acoperiş şi o cadă cu hidromasaj, cu vedere la Marea Egee.

Acest hotel de lux, aflat la marginea localităţii Imerovigli, oferă oaspeţilor posibilitatea de a face excursii pe mare cu iahturi cu vele şi bărci cu motor. De asemenea, oaspeţii pot explora insula cu autobuzul privat.

Informatii

KAPARI NATURAL RESORT IMEROVIGLI

kapari-natural-resort

Bucurându-se de o locaţie privilegiată în satul Imerovigli, Kapari Natural Resort este un complex de 5 stele care oferă camere şi suite tradiţionale, cu vedere directă la calderă. Piscina oferă o vedere panoramică unică la Marea Egee.

Informatii

ASPAKI BY ART MAISONS OIA

aspaky-by-art-maisons

Hotelul Aspaki by Art Maisons este în stilul insulelor Ciclade și oferă suite elegante cu WiFi gratuit, precum și vedere magnifică la localitatea pitorească Oia cu domuri albastre, la Marea Egee și la vulcan. 

Informatii

AMBASSADOR AEGEAN LUXURY HOTEL SUITES

ambassador-aegean-luxury

Ambassador Santorini Luxury Villas & Suites de 5 stele oferă vedere panoramică la vulcan și Marea Egee și unități de cazare elegante, fiecare cu piscină privată. Proprietatea a fost construită conform arhitecturii locale și combină dotările moderne cu elemente tradiționale.

Informatii

SUITES OF THE GODS CAVE SPA HOTEL

suites-of-the-gods-cave

Beneficiind de vedere impresionantă la calderă, la vulcan şi la insula Santorini, acest hotel luxos tip boutique oferă facilităţi spa exclusiviste, mic dejun à la carte, acces gratuit la internet şi parcare gratuită.

Camerele frumos amenajate oferă vedere uimitoare la calderă și la insule. Fiecare suită proiectată individual este decorată cu gust, pentru a asigura confortul și relaxarea maximă.

Informatii

LILIUM HOTEL SANTORINI

lilium-hotel

Lilium Villa se află pe marginea caldeirei şi pune la dispoziţie o piscină cu facilităţi de hidromasaj. Camerele oferă vedere la Marea Egee şi la vulcan.

Informatii

WEST EAST SUITES

west-east-suites

West East Suites se află în satul pitoresc Imerovigli și oferă unități de cazare cu decor minimalist și vedere superbă la calderă sau la Marea Egee. Oaspeții pot admira asfințitul soarelui de la restaurant, de la bar sau de la piscina infinită.

Informatii

VEZI OFERTE DIN:

Viziteaza pagina noastra de Instagram

Alatura-te grupului nostru de Facebook pentru cele mai noi propuneri de calatorie.

all4travelbanner3

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *