3 tari intr-o vacanta! Turcia, Oman si Emiratele Arabe Unite: 362€ toate zborurile

Vacanta Oman

Iata o idee despre cum iti poti organiza, cu ajutorul unor bilete de avion la preturi bune, o vacanta in 3 tari: Turcia, Oman si Emiratele Arabe Unite! Mai jos ai simularea unor zboruri pe ruta Bucuresti – Istanbul – Muscat – Abu Dhabi – Bucuresti cu Pegasus Airlines si Wizz Air. Cat despre cazare in fiecare locatie, poti folosi widgetul Booking de mai jos pentru a gasi oferte convenabile.

Locurile la acest tarif sunt limitate. Verifica preturile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici. 

ZBOR BUCURESTI - ISTANBUL: 43€/persoana (15 martie 2023)

ZBOR ISTANBUL - MUSCAT (OMAN): 105€/persoana (18 martie 2023)

ZBOR MUSCAT (OMAN) - ABU DHABI: 30€/persoana (24 martie 2023)

ZBOR ABU DHABI - BUCURESTI: 184€/persoana (30 martie 2023)

VEZI OFERTE DIN:

Viziteaza pagina noastra de Instagram

Alatura-te grupului nostru de Facebook pentru cele mai noi propuneri de calatorie.

all4travelbanner3

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *