Termeni si conditii de utilizare

Prin utilizarea site-ului confirmati ca sunteti de acord cu respectarea termenilor si conditiilor sale de utilizare:

1. Definirea site-ului www.all4travel.ro:

All4Travel este un blog de turism ce prezinta ponturi de vacante de tip „do it yourself” si destinatii ce merita a fi vizitate. All4Travel nu este o agentie de turism si nu vinde nimic utilizatorilor sai, ci doar ii redirectioneaza pe acestia spre site-urile unde pot fi facute rezervari (motoare de meta-search, agentii de turism online etc).

 2. Preturile afisate pe site:

Sunt exprimate in euro si au fost verificate la momentul publicarii ponturilor de calatorie pe site. Pentru preturile exprimate cu zecimale, All4Travel foloseste aproximari in urmatorul sens: orice sub valoarea de 0.5 va fi aproximata ca 0, iar 0.5 sau peste 0.5 vor fi aproximate ca 1.

Toate preturile exprimate sunt preturi de baza, respectiv preturi minime, la care fiecare potential utilizator isi poate adauga alte servicii sau facilitati disponibile conta cost, cum ar fi: taxa pentru selectarea locurilor in aeronava, taxa pentru bagajele de cala (in special la companiile aeriene low-cost care nu au inclusa aceasta facilitate in pretul standard al biletului), taxa pentru check out intarziat, taxa pentru utilizarea spa, taxa pentru seif  etc. (in functie de politica unitatii de cazare).

3. Obligatii si limitarea raspunderii blogului:

Blogul All4Travel nu este raspunzator pentru posibilele intarzieri sau anulari aparute la transportatorii aerieni, indiferent de motivul producerii acestora si nu poate furniza pasagerilor afectati solutii alternative pentru deplasarea la destinatie.

De asemenea, blogul All4Travel nu este raspunzator pentru nicio modificare de pret operata de companiile aeriene sau unitatile de cazare dupa momentul publicarii ponturilor de calatorie. Toate preturile mentionate in articolele din site au fost verificate la momentul publicarii lor. In cazul link-urilor ce redirectioneaza utilizatorul spre site-urile de rezervari, All4Travel nu este raspunzator pentru continutul si corectitudinea informatiilor si nici pentru securitatea sau functionalitatea acestor site-uri de rezervari online. All4Travel nu raspunde pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor furnizate de utilizatori la momentul efectuarii rezervarilor pe site-urile inspre care a fost redirectionat utilizatorul.

Blogul All4Travel nu are obligatia de a verifica situatia la zi a avertismentelor de calatorie existente pentru tara de destinatie, aceasta obligatie revenindu-i turistului potential care va putea accesa site-ul MAE pentru verificarea acestor informatii. De asemenea, blogul All4Travel nu are obligatia de a prezenta turistilor listele de vaccinuri necesare pentru calatoriile in anumite tari, fiecare turist potential avand obligatia de a se documenta pe cont propriu pe aceasta tema.

Nu in ultimul rand, All4Travel nu are obligatia de a specifica utilizatorilor sai regimul si documentele de calatorie necesare cetatenilor romani in tarile amintite in ponturile de calatorie din site, aceasta obligatie revenindu-i potentialului turist.

4. Utilizarea datelor cu caracter personal:

Singurele date pe care blogul All4Travel le solicita utilizatorilor sai au un caracter optional, fiind la libera alegere a utilizatorilor, si sunt reprezentate de informatiile cerute pentru abonarea la newsletter-ul din site: nume si adresa de e-mail. All4Travel nu va furniza nimanui aceste informatii, iar ele vor fi folosite exclusiv pentru notificarea utilizatorilor prin e-mail asupra articolelor noi aparute, fiecare dintre acestia avand oricand posibilitatea dezabonarii.