City break la Roma: 58€ / pers. (zbor si 3 nopti de cazare cu mic dejun)

La asa un pret, chiar toate drumurile duc la Roma! 😀 In acesti bani ai zbor si 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel localizat in apropiere de metrou. Mai jos gasesti toate detaliile si butoanele de rezervari… Enjoy it!

CITY BREAK ROMA: 58€ / PERSOANA
6 – 9 decembrie 2016, zbor din Bucuresti

ZBOR:

Pentru un bilet de avion dus – intors vei  plati 20€ / persoana, un pret foarte bun, zicem noi. 🙂

zbor-ryr

CAZARE:

Hotel Casa La Salle – cotatie Tripadvisor: 4/5. Hotelul este localizat la aproximativ 400 metri de statia de metrou Cornelia (linia A).

Pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus vei plati 75€ / camera dubla. Prin urmare, pretul de persoana este de 38€ / 3 nopti cu mic dejun.

casa-la-salle

PRET DE PERSOANA: 58€
Zbor: 20€ + Hotel 38€ = 58€

Daca oferta te tenteaza, noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa de pe acum! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ideile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *