Vacanta in Maroc, Fez: 158€/pers. (zboruri + 5 nopti de cazare)

Maroc

Intemeiat in anul 789, Fez este unul dintre cele mai vechi orase ale Marocului si a fost capitala tarii pana in anul 1912. Alaturi de Marrakesh, Agadir si Casablanca, Fez este astazi unul dintre cele mai populare orase marocane in randul turistilor, Medina din Fez facand parte din patrimoniul cultural UNESCO.

In pretul acestei vacante am inclus zborurile cu garantie de conexiune inclusa Flyhacks si 5 nopti de cazare. Poti alege din doua variante de cazare: prima este un hotel din lantul Accor cu evaluare Booking 7.9/10 (pretul de persoana este de 54€ pentru 5 nopti de cazare), in timp ce al doilea este un riad traditional marocan cu evaluare Booking 8.2/10 si cu mic dejun inclus (pretul de persoana 98€ pentru 5 nopti de cazare cu mic dejun). Ambele variante presupun cazare in camera dubla sau twin si baie privata.

La final gasesti si alte zboruri la preturi mici spre Fez din Bucuresti si Cluj, de asemenea cu garantie de conexiune inclusa kiwi.com sau Flyhacks.

VACANTA IN MAROC (FEZ): 158€/persoana
25 – 30 ianuarie 2018, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1-1810a

VARIANTA 1

c1-1810

VARIANTA 2

c1a-1810

DESPRE VACANTA TA:

ZBORURI
  • 104€/persoana, dus-intors, garantie de conexiune inclusa prin Flyhacks sau kiwi.com
  • La plecare ai zboruri cu Ryanair via Bruxelles (escala 7h 15m), iar la retur zboruri cu Ryanair si Blue Air via Madrid (escala 4h 30m).
CAZARE
  • VARIANTA 1: Ibis Budget Fes – Evaluare Booking: 7.9/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 117€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 54€. In calcularea pretului am tinut cont si de taxa de oras de 1€ de persoana pe noapte pe care o vei achita la momentul cazarii.
  • VARIANTA 2: Palais Batha – Evaluare Booking: 8.2/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 195€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 98€, mic dejun inclus. In calcularea pretului am tinut cont si de taxa de oras de 2€ de persoana pe noapte pe care o vei achita la momentul cazarii.
PRET DE PERSOANA (include zboruri + 5 nopti de cazare)
  • 158€ (zboruri + cazare 1)
  • 202€ (zboruri + cazare 2 cu mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

ALTE ZBORURI SPRE FEZ

DIN BUCURESTI:

  • 16 – 23 ianuarie – 130€ – REZERVA
  • 23 – 30 ianuarie – 93€ – REZERVA

DIN CLUJ:

  • 14 – 21 ianuarie – 139€ – REZERVA
  • 25 – 31 ianuarie – 137€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *