Zbor ieftin: Bucureşti – Marrakech: 87€/persoană/dus-întors

Vacanta in Maroc

Salutare plimbăreţule! Am găsit pentru tine un zbor la un preţ incredibil de mic în fascinantul oraş marocan, Marrakech. Şi mai avem o veste bună: cei de la Kiwi.com, site-ul prin care tu îţi vei face rezervarea, au inclus şi o garanţie în caz de întârziere sau anulare, astfel încât tu să nu ai niciun stres şi să te bucuri de vacanţă… 🙂

  • Perioada călătoriei: 16 – 24 noiembrie 2016
  • Zbor: dus-întors, Bucureşti – Marrakech, cu escală

INFORMAŢII ZBOR:

zbor1

zbor2

Pentru rezervări, accesează site-ul KIWI.com

Pentru că ajungi în Roma seara la ora 22:55 şi urmează să iei zborul spre Marrakech a doua zi la ora 7 dimineaţa, vei avea nevoie de o noapte de cazare. De asemenea, ai nevoie de 7 nopţi de cazare în Marrakech. Pentru rezervările de hoteluri, noi îţi recomandăm site-ul Momondo.ro, unde găseşti o ofertă deosebit de variată, pentru toate buzunarele.

Vacanţă plăcută! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *