Zbor ieftin: Bucureşti – Marrakech: 87€/persoană/dus-întors

Vacanta in Maroc

Salutare plimbăreţule! Am găsit pentru tine un zbor la un preţ incredibil de mic în fascinantul oraş marocan, Marrakech. Şi mai avem o veste bună: cei de la Kiwi.com, site-ul prin care tu îţi vei face rezervarea, au inclus şi o garanţie în caz de întârziere sau anulare, astfel încât tu să nu ai niciun stres şi să te bucuri de vacanţă… 🙂

  • Perioada călătoriei: 16 – 24 noiembrie 2016
  • Zbor: dus-întors, Bucureşti – Marrakech, cu escală

INFORMAŢII ZBOR:

zbor1

zbor2

Pentru rezervări, accesează site-ul KIWI.com

Pentru că ajungi în Roma seara la ora 22:55 şi urmează să iei zborul spre Marrakech a doua zi la ora 7 dimineaţa, vei avea nevoie de o noapte de cazare. De asemenea, ai nevoie de 7 nopţi de cazare în Marrakech. Pentru rezervările de hoteluri, noi îţi recomandăm site-ul Momondo.ro, unde găseşti o ofertă deosebit de variată, pentru toate buzunarele.

Vacanţă plăcută! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *