City break Suedia – Malmo: 146€/pers. (zbor din Cluj + 3 nopti de cazare cu mic dejun)

Malmo

Azi iti propunem sa vizitezi cel mai sudic oras al Suediei si totodata al treilea ca marime, Malmo, un oras verde, in care majoritatea locuitorilor se deplaseaza cu bicicleta si care detine un numar impresionant de parcuri si alei pietonale. De aici pana la Copenhaga poti ajunge in numai 30 de minute, cele doua orase fiind legate prin impresionantul pod Oresund, asa ca in acest city break ai putea sa vizitezi doua tari, Suedia si Danemarca.

CITY BREAK MALMO: 146€ / PERSOANA
19 – 22 noiembrie, zbor din Cluj, cu Wizz Air

ZBOR:

Te costa 33€, dus-intors, cu Wizz Air.

zbor-malmo

CAZARE MALMO:

  • First Hotel Jorgen Kock – evaluat de Tripadvisor la 3.5/5 si localizat la 350 metri fata de Gara Centrala din Malmo. Pentru o camera dubla, in perioada selectata vei plati 225€, cu mic dejun inclus. Pret de persoana: 113€ / 3 nopti de cazare cu mic dejun.

hotel-malmo

PRET DE PERSOANA: 146€ (zbor + hotel)
Zbor: 33€ + Hotel cu mic dejun: 113€ = 146€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *