Zboruri ieftine spre Toronto din Bucuresti: 398€ /persoana, dus-intors

Toronto

Daca iti doreai sa ajungi la Niagara Falls sau CN Tower, dorinta ta ar putea deveni realitate cand vei citi ce preturi au zborurile spre Toronto in aceasta perioada. 🙂 Zborurile sunt dus-intors, din Bucuresti, via Milano, in luna noiembrie, iar pretul include si o noapte de cazare in Milano (zborul spre Canada fiind a doua zi).

ZBORURI BUCURESTI - TORONTO: 398€ /pers.
12 – 24 noiembrie 2016, zbor din Bucuresti, compus din 2 segmente: zbor Bucuresti – Milano, cu Ryanair si zbor Milano – Toronto, cu escala in Frankfurt.

ZBORURICAZARE
yyz2
htl3

Informatii:

ZBORURI:

  • 20€ / pers. / dus-intors, Bucuresti – Milano 
  • 354€ / pers. / dus – intors, Milano – Toronto

CAZARE:

  • Deoarece in data de 12 noiembrie vei ajunge la Milano la ora 19:15, iar zborul spre Toronto este a doua zi la ora 7:35, vei avea nevoie de o noapte de cazare la un hotel de langa aeroport: Hotel Ristorante Cervo Malpensa – Pret camera dubla: 48€ / noapte ⇒ Pret de persoana: 24€ / noapte.

PRET DE PERSOANA: 398€
INCLUDE: Zbor dus-intors Bucuresti-Milano cu Ryanair: 20€ + Zbor dus-intors Milano-Toronto (via Frankfurt): 354€ + Hotel la Milano: 24€ = 398€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *