Descopera Piata de Craciun din Nuremberg: 154€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Nuremberg

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iti propunem sa descoperi farmecul acestora intr-un city break de 3 zile la Nuremberg, oras ce gazduieste cea mai celebra Piata de Craciun din Germania si una dintre cele mai frumoase din Europa. Pentru aceasta, zborul si cazarea 3 nopti in camera dubla cu baie privata la un hotel localizat in apropiere de metrou te vor costa doar 154€ / persoana. Pentru mai multe informatii despre Piata de Craciun poti intra aici: Nuremberg Christmas Market

PIATA DE CRACIUN DIN NUREMBERG: 154€/ persoana
10 – 13 decembrie 2016, zbor din Cluj, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zb
caz

Informatii:

ZBOR:

  • 43€ / pers. / dus – intors

CAZARE:

  • Arvena Messe Hotel – rating Tripadvisor: 4/5. Hotelul este localizat in apropiere de statia de metrou Langwasser Nord, astfel ca te vei putea deplasa rapid oriunde iti doresti. Pentru o camera dubla cu baie privata vei plati 221€ / 3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 111€ / 3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 43€ + Cazare: 111€ = 154€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


 Cauta si rezerva zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *