Ski Italia: 138€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare cu mic dejun + inchiriere masina)

ski italia

Stim ca iti vine greu sa crezi, dar poti petrece 5 zile la ski in Italia cu doar 138€ / persoana, pret ce include nu doar zborul si cazarea la un hotel de 3 stele, cu mic dejun din Presolana, ci si o masina inchiriata pe toata durata sejurului! 😀 Ei bine, da, este adevarat, ne bucuram ca am gasit un super pont de vacanta la ski pentru tine! Conditia este sa fiti 4 persoane, astfel ca pretul de persoana iese foarte mic. Asa ca suna-ti prieteni si stabiliti detaliile! Din pacate, pentru 2 persoane pretul este considerabil mai mare. Daca doresti sa vezi si alte unitati de cazare din zona Bergamo, poti da un search folosind butonul albastru “HOTELURI” disponibil in subsolul acestei pagini.

SKI ITALIA - PRESOLANA: 138€/ persoana
7 – 12 decembrie 2016, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORCAZAREMASINA
zbor
hotel
masina

Informatii:

ZBOR:

  • 16€ / pers. / dus – intors

CAZARE:

  • Hotel Spampatti – rating Tripadvisor foarte bun: 4.5/5. Pret camera cvadrupla: 425€ / 5 nopti de cazare cu mic dejun ⇒ Pret de persoana: 106€ / 5 nopti de cazare cu mic dejun inclus si parcare gratuita. Dupa accesarea butonului portocaliu “Rezerva hotel” vei gasi si poze cu hotelul pentru a-ti face o idee despre cum arata.

MASINA:

  • 62€ pentru toata durata vacantei. Raportat la 4 persoane ⇒ un pret de 16€ / persoana. Te rugam sa ai in vedere faptul ca in Italia se retin garantii la inchirierea de autoturisme. Pentru a fi la curent cu toate clauzele, citeste cu atentie termenii si conditiile de inchiriere sau contacteaza compania de inchirieri.
  • Distanta pe care o ai de parcurs de la aeroport pana la Hotel Spampatti este relativ scurta, aproximativ 55 km si poate fi parcursa in mai putin de o ora.
  • In cazul in care nu doresti sa inchiriezi masina, poti contacta receptia hotelului pentru a solicita, contra cost, transferul la si de la aeroport, acesta fiind disponibil la cerere.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare + masina):

  • Zbor: 16€ + Hotel: 106€ + Masina: 16€ = 138€

 

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


 Cauta si rezerva zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *