City break Porto: 120€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Porto

Localizat in nordul Portugaliei, pe malul raului Douro, Porto este al doilea oras ca marime si importanta al tarii si totodata unul dintre cele mai vechi orase europene. Centrul sau face parte din patrimoniul UNESCO incepand din anul 1996.

Porto este orasul podurilor, existand 6 poduri peste raul Douro. Cel mai cunoscut dintre acestea este Ponte Luis, cu o lungime de 385 de metri, pod ce la momentul inaugurarii sale, in anul 1886, a fost cel mai mare pod metalic in arc din lume. Poti traversa podul atat pe jos, cat si cu masina sau metroul. Privelistea este una fermecatoare!

Daca ajungi in Porto, iti recomandam sa incerci preparate din bucataria traditionala portugheza, cum sunt Francesinha si Tripas a Moda do Porto si bineinteles renumitele vinuri de Porto.

In varianta de city break gasita de noi, zborul si 3 nopti de cazare te vor costa 120€ de persoana. Zborurile sunt cu Ryanair si Wizz Air si presupun escala de cateva ore in Milano (BGY). La plecare, timpul de asteptare este de 5h 15m, iar la retur 2h 40m.

In ceea ce priveste hotelul, am inclus doua propuneri,  astfel incat sa il poti alege pe cel care ti se pare mai convenabil pentru tine. Ambele presupun camera dubla si baie privata.

CITY BREAK PORTO: 120€/ persoana
2 – 5 februarie 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1

z2

VARIANTA 1:

hotel1

VARIANTA 2:

hotel2

REZERVA ZBORURI

Atentie: Sunt mai multe zboruri disponibile in fiecare zi pe aceste rute, asa ca din lista de zboruri alege-le pe acelea  care respecta  intocmai orele de plecare din imagini.

REZERVA HOTEL:

Informatii de calatorie:

ZBOR (exista 2 segmente de zbor, prin urmare va trebui sa faci doua rezerari distincte):

  • 34 € – zbor dus – intors Bucuresti – Milano, la dus mergi cu Ryanair, la retur vii cu Wizz Air
  • 33€ – zbor dus – intors Milano – Porto, ambele cu Ryanair
  • TOTAL ZBORURI: 67€ / pers. / dus – intors

HOTEL:

  • Star Inn Porto – Smart Choice Design Hotel – rating Tripadvisor: 4/5, localizat in apropierea unei statii de autobus. Pret camera dubla: 106€ / 3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 53€/3 nopti de cazare.

sau

  • Pao de Acucar Hotel – rating Tripadvisor: 3.5/5, localizat central, cu acces la metrou (statia Aliados se afla la doar 250m). Pret camera dubla: 129€ / 3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 65€/3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 67€ + Hotel Star Inn Porto: 53€ = 120€
  • Zbor: 67€ + Hotel Pao de Acucar: 65€ = 132€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


 Cauta si rezerva zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *