Vara in Sicilia: 197€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Sicilia

Anul viitor ai putea sa intampini vara in Sicilia, cea mai mare insula din Marea Mediterana! Orase vibrante, cum sunt Palermo si Catania, precum si plaje cu apa cristalina te asteapta. 🙂 Tot aici ai putea sa faci si o excursie la vulcanul Etna. Peisajul te va lasa fara cuvinte. Poti sa ajungi in Sicilia cu doar 197€/persoana, pret ce include zbor din Bucuresti si 7 nopti de cazare intr-un apartament localizat in centrul orasului Palermo, in apropiere de mijloacele de transport in comun. Principala plaja, Mondello, se afla la aproximativ 15 km de Palermo. Este una dintre cele mai frumoase plaje din Sicilia. Poti ajunge la ea fie folosind transportul in comun, fie, mai convenabil, daca inchiriezi o masina, varianta pe care ti-o recomandam in cazul in care planuiesti si o vizita la vulcanul Etna.

VACANTA IN SICILIA: 197€/persoana
6 – 13 iunie 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORCAZARE
z
h

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 54€ / pers. / dus – intors

CAZARE:

  • La Palazzina di Cagliostro – rating Tripadvisor: 4.5/5. Pret apartament pentru 2 persoane: 286€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 143€/7 nopti de cazare.

PRET PE PERSOANA (inlude zbor + cazare):

  • Zbor: 54€ + Cazare: 143€ = 197€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


  Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *