Minivacanta la Berlin in perioada Pietei de Craciun: 67€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

minivacanta la Berlin

Sa vizitezi o piata de Craciun in decembrie e o modalitate buna pentru a-ti umple sufletul de emotii pozitive si de a intra in spiritul Craciunului. Jocuri de lumini, turta dulce, vin fiert cu scortisoara si multe altele te asteapta sa le descoperi farmecul intr-o minivacanta de doua zile la Berlin, in care zborul si cazarea la un hotel cu acces la mijloacele de transport in comun te vor costa 67€ de persoana. Te invitam deci sa vizitezi acest oras fermecator in una dintre cele mai frumoase perioade din an.

MINIVACANTA LA BERLIN: 67€ / persoana
6 – 8 decembrie 2016, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORCAZARE
zbor
hotel

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 28€ / pers. / dus-intors

CAZARE:

  • Novum Hotel Franke am Kurfurstendamm – localizat la 550 de metri de mijloacele de transport in comun, cu un rating Tripadvisor de 3.5/5 ofera turistilor sai camere duble cu baie privata. Pret camera dubla sau twin: 77€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 39€/2 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 28€ + Hotel: 39€ = 67€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


  Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *