Minivacanta la Dublin: 116€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

dublinchristmas

Cu fiecare zi ce trece, sarbatorile de iarna sunt tot mai aproape. De la mic la mare, orasele se imbraca in lumini multicolore gata de a fi admirate, iar pietele de Craciun isi asteapta vizitatorii. Te invitam sa descoperi farmecul acestei perioade intr-o minivacanta la Dublin, cu zbor din Bucuresti si 2 nopti de cazare.

MINIVACANTA LA DUBLIN: 116€/persoana
7 – 9 decembrie 2016, zbor direct, din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1
h1

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 62€/persoana, dus-intors, din Bucuresti. Ambele zboruri sunt operate de Ryanair.

HOTEL:

  • Ibis Dublin – hotel localizat in apropierea mijloacelor de transport in comun si cu rating Tripadvisor 4/5. Pentru 2 nopti de cazare in camera dubla cu baie privata vei plati 108€ ⇒ Pret de persoana: 54€/2 nopti de cazare. Daca iti doresti sa adaugi si mic dejun, vei plati suplimentar 10.50€/persoana/noapte ⇒ Pret de persoana: 75€/2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 62€ + Hotel fara mic dejun: 54€ = 116€
  • Zbor: 62€ + Hotel cu mic dejun: 75€ = 137€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *