City break italian: Florenta, 115€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare + mic dejun)

Florenta

Florenta, capitala provinciei Toscana, este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase orase italiene, un loc ce a oferit inspiratie pentru numerosi artisti de talie mondiala precum Leonardo da Vinci sau Michelangelo. Centrul istoric al Florentei face parte, inca din anul 1982, din patrimoniul cultural UNESCO, cu numeroase galerii de arta, strazi chochete si un impresionant dom. Este o placere sa te plimbi pe aici! Te invitam sa explorezi acest oras romantic intr-un city break cu zbor din Bucuresti si trei nopti de cazare cu mic dejun inclus si te asiguram ca te vei indragosti de frumusetea sa. 🙂

CITY BREAK FLORENTA: 115€/persoana
11 – 14 decembrie 2016, zbor din Bucuresti, cu Blue Air

ZBORCAZARE
z1
h1

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 58€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Hotel Meridiana – rating Tripadvisor: 3.5/5. Pentru o camera dubla vei plati 114€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 57€/3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 58€ + Hotel: 57€ = 115€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *