Pensiuni si hoteluri la preturi accesibile in Sibiu, in perioada targului de Craciun

Sibiu

Atmosfera a fost magica aseara in Piata Mare din Sibiu! De la an la an, acest targ de Craciun devine tot mai frumos! Asa ca azi ne-am gandit sa alcatuim o lista cu cele mai ieftine oferte la cazare pe care le-am gasit noi in Sibiu, in perioada targului de Craciun. Stim ca nu cu totii avem posibilitatea sa mergem sa vizitam piete scumpe de Craciun din Europa (cu toate ca am gasit ponturi foarte bune pentru multe dintre ele), asa ca iti propunem o vizita la noi in tara, la Sibiu, oras aflat pe buzele tuturor in aceasta perioada.

Cazarile ce le-am cautat noi sunt pe durata weekendului, de vineri pana duminica, cand e lumea libera si poate sa calatoreasca. Am analizat fiecare weekend in parte, de acum si pana la Craciun si am inclus doar ofertele sub 50€ camera dubla sau twin pentru 2 nopti de cazare. Din pacate, pentru perioada 30 noiembrie – 4 decembrie (sau diverse sub-perioade ale acestui interval) nu am gasit nimic care sa se incadreze in buget. In rest, preturile sunt convenabile spunem noi. Iata ce si cum:

25 – 27 noiembrie 2016:


9 – 11 decembrie 2016:


16 – 18 decembrie 2016:

Cu ajutorul butoanelor albastre de mai jos, mai poti cauta si alte date sau alte unitati de cazare, dupa bugetul si preferintele tale.

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂



Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *