Primavara in Napoli: 109€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun)

Napoli

Pentru ca azi avem 20% reducere la toate zborurile Wizz Air, iti propunem un city break de primavara la Napoli! Zborul din Bucuresti si 3 nopti de cazare cu mic dejun te vor costa doar 109€ de persoana! In articol vei gasi doua variante de cazare, ambele sunt cu mic dejun si presupun camera dubla si baie privata, astfel incat sa o poti alege pe cea care corespunde cel mai bine bugetului si preferintelor tale.

Pentru acest city break iti recomandam ca pe langa Napoli sa vizitezi si regiunea Amalfi, precum si orasul Pompei si vulcanul Vezuviu.

CITY BREAK NAPOLI: de la 109€/persoana
26 – 29 martie 2017, zbor din Bucuresti cu Wizz Air

ZBORCAZARE
11

VARIANTA 1:

21

VARIANTA 2:

22

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 57€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • VARIANTA 1Hotel Garden Napoli – Evaluare Tripadvisor: 3/5. Hotel localizat in centrul orasului. Pret camera dubla cu baie privata: 104€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 52€/3 nopti de cazare, mic dejun inclus.
  • VARIANTA 2JFK Hotel Napoli – Evaluare Tripadvisor: 4.5/5. Hotel localizat aproape de metrou. Pret camera dubla cu baie privata: 118€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 59€/3 nopti de cazare, mic dejun inclus.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor + Hotel varianta 1: 109€
  • Zbor + Hotel varianta 2: 116€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *