Descopera Toscana – Pisa: 89/pers. (zbor + 2 nopti de cazare, taxa de oras inclusa)

Pisa

Profitam de reducerea de la Wizz Air de azi si iti propunem sa petreci o minivacanta in Toscana, la Pisa! Pentru zbor si 2 nopti de cazare in inima orasului, la doar 500 metri de Turnul din Pisa, vei scoate din buzunar 89€, taxa de oras inclusa!

In plus, daca doresti, ai putea sa dai o tura si pana in Siena, un superb oras medieval. Iti poti achizitiona transferul pe site-ul Trenitalia. Un bilet costa 10,70€ pe sens: click aici

MINIVACANTA TOSCANA: 89€/persoana
28 – 30 martie 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zborotppsa
cazarePSA

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 52€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • La Maison Dei Miracoli – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla, baie privata: 74€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 37€, taxe de oras si de curatenie incluse

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare + transfer): 89€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *