City break Andaluzia: 154€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare)

Andaluzia

Daca inca nu ai ajuns in Andaluzia, iti propunem azi sa pui aceasta frumoasa regiune pe lista calatoriilor tale! Aici e locul unde s-au nascut dansurile flamenco si corida si unde influentele arabesti din trecutul spaniol sunt inca vii si se contopesc intr-un mod de-a dreptul fascinant cu cele europene!

Posibilitatile de petrecere a timpului liber in Andaluzia sunt nenumarate! Iti propunem sa faci o vizita in Ronda, un oras construit pe stanci abrupte, unde se afla Muzeul Coridei si o arena impresionanta! De indata ce ajungi in Ronda si vezi podul ce uneste stancile orasului, privelistea iti va taia rasuflarea!

De asemenea, poţi merge să vizitezi Setenil, un orasel construit sub stânci. Este cu totul aparte!

O altă idee bună ar fi să vizitezi (pe lângă Malaga) şi frumoasele oraşe Sevilla, Cordoba sau Granada, unde nu poţi să nu faci o vizită si la splendidul palat Alhambra! Un bilet te costa 15.40€ ⇒ CLICK AICI pentru mai multe informatii si rezervari.

Nu în ultimul rând, poţi merge să vezi Gibraltarul. Te asigurăm că locul te va lăsa fără cuvinte!

CITY BREAK ANDALUZIA (MALAGA): 154€/persoana
16 – 20 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zbor
cazare1

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 73€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • AB Apartamentos – Pret apartament cu 1 dormitor, baie privata: 162€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 81€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 154€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *