Vacanta in Menorca: 284€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Menorca

Desi mai putin mediatizata, aceasta micuta insula spaniola este o destinatie in care trebuie sa ajungi daca esti in cautarea soarelui si a plajelor cu nisip fin si apa de un turcoaz incredibil. Menorca are  mai multi kilometri de plaja decat Mallorca si Ibiza la un loc, iar localizarea sa estica face ca aici sa fie primul loc din Spania in care poti admira rasaritul soarelui!

VACANTA IN MENORCA: 284€/persoana
9 – 15 mai 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
zmah1003a

VARIANTA 1:

cmah1

VARIANTA 2:

cmah2

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 202€/persoana, dus-intors, garantie pentru conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com

CAZARE:

  • VARIANTA 1: IBB Mar Playa Blanca – Pret apartament cu 1 dormitor, baie privata: 164€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 82€
  • VARIANTA 2: Sa Paissa Hotel Menorca – Pret camera dubla/twin, baie privata: 231€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 116€, mic dejun inclus. La acest hotel poti opta si pentru 2 mese pe zi, mic dejun si cina, pretul camerei fiind 316€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 158€, mic dejun si cina incluse.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 

  • Zbor + Cazare 1: 284€
  • Zbor + Cazare 2: 318€ cu mic dejun sau 360€ cu mic dejun si cina incluse

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *