Zboruri catre Australia (Melbourne), din Bucuresti: 705€/pers., bagaj de cala inclus, cu Lufthansa si Singapore Airlines

Australia

Nu este o ruta tocmai accesibila pentru noi romanii, insa am reusit sa gasim un pret ceva mai decent la zborurile spre Australia, Melbourne! Zborurile sunt operate de Lufthansa si Singapore Airlines si presupun escale in Frankfurt si Singapore, bineinteles cu conexiune garantata. Toate escalele sunt pe durata zilei, asa ca nu vei avea nevoie de cazare langa aeroporturi. Escala in Singapore este ceva mai lunga, insa daca doresti poti explora putin si acest oras in timpul pe care il ai la dispozitie. Preturile la zboruri incep de la 705€ de persoana, dus-intors, bagaj de cala inclus!

ZBORURI MELBOURNE: de la 705€/persoana
17 – 26 octombrie, zbor din Bucuresti

zbor-melbourne1

 

ALTE ZBORURI LA PRETURI ACCESIBILE:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau variante de cazare in Melburne, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *