Vacanta in Dubai: 281€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare in hotel cu piscina pe acoperis)

dubai

Am gasit niste tarife absolut fenomenale la zborurie spre Dubai din Bucuresti, asa ca iti propunem sa petreci o vacanta de 7 nopti  in orasul superlativelor! Daca pana acum iti imaginai ca toate vacantele in Dubai costa o avere, afla ca pentru zbor si cazare in hotel de 3 stele cu piscina pe acoperis, vei plati doar 281€ de persoana!

In cazul in care iti doresti sa stai mai putin, am inclus in articol si o optiune de vacanta pentru 4 nopti de cazare, caz in care pretul este doar 239€ de persoana!

VACANTA IN DUBAI: 281€/persoana
17 – 24 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zdwc1303
cdwc1303

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 131€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Comfort Inn Hotel Deira – 3 stele – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Localizare: la 400 metri de statia de metrou Union. Pret camera dubla, baie privata: 299€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 150€

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel): 281


VACANTA DUBAI (4 nopti): 239€/pers.

17 – 21 mai 2017

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *