Vacanta in Azore: 279€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare)

Azore

Propunerea noastra de vacanta te duce azi cu gandul departe de Romania, tocmai in mijlocului Oceanului Atlantic, in Insulele Azore, un loc absolut superb! Zborurile sunt din Bucuresti, via Lisabona, cu TAP Portugal. In articol am inclus 2 variante de cazare, ambele au acelasi pret si review-uri foarte bune din partea turistilor, astfel incat sa o poti alege pe cea care corespunde cel mai bine preferintelor tale.

La finalul articolului gasesti si o selectie de alte zboruri ieftine disponibile, inclusiv pentru perioada Revelionului!

VACANTA IN AZORE: 279€/persoana
23 – 28 octombrie 2017, zbor din Bucuresti, cu TAP Portugal

ZBORCAZARE
z3-1603

VARIANTA 1:

c3-1603

VARIANTA 2:

c4-1603

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 191€/persoana, dus-intors, zboruri cu garantie de conexiune inclusa

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Room Ladeira das Aguas Quentes – Evaluare Booking 8.5/10. Pret camera dubla, baie privata: 175€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 88€
  • VARIANTA 2Casa da Matriz – Evaluare Booking 8.9/10. Pret camera dubla, baie privata: 175€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 88€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 279€


ALTE ZBORURI IEFTINE DISPONIBILE:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *