Vacanta in Santorini: 191€/pers. (zboruri + 6 nopti de cazare)

Santorini

Viziteaza o insula superba, Santorini! Scaldata de apele Marii Egee, Santorini este locul perfect in care sa admiri apusul soarelui sau sa te bucuri de frumusetea plajelor cu nisip negru! Calatoria ce ti-o propunem azi este foarte convenabila ca pret, zborurile cu garantie de conexiune inclusa si 6 nopti cazare te vor costa doar 191€ de persoana! In articol vei gasi doua variante de cazare, astfel incat sa o poti alege pe cea care ti se pare cea mai potrivita. Ambele au evaluari bune din partea turistilor (scor 8 pe Booking si respectiv 7.4).

VACANTA IN SANTORINI: 191€/persoana
21 – 27 septembrie 2017, zbor din Bucuresti (via Atena)

ZBORCAZARE
z3a-2604

VARIANTA 1:

c3-2604

VARIANTA 2

c3a-2604

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 100€/persoana, dus-intors, garantie pentru conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola si Flyhacks.

CAZARE:

  • VARIANTA 1Nikolas Villas Aparthotel – Evaluare Booking: 8/10. Pret camera dubla, baie privata: 180€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 90€
  • VARIANTA 2: Porto Castello – Evaluare Booking: 7.4/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 189€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 95€

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare):

  • 191€ (zboruri + cazare 1)
  • 196€ (zboruri + cazare 2)

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *