Vacanta in Menorca: 241€/pers. (zboruri + 8 nopti de cazare)

Menorca

Desi mai putin mediatizata decat surorile sale, aceasta micuta insula spaniola este o destinatie in care trebuie sa ajungi daca esti in cautarea soarelui si a plajelor cu nisip fin si apa de un turcoaz incredibil. Menorca are  mai multi kilometri de plaja decat Mallorca si Ibiza la un loc, iar localizarea sa estica face ca aici sa fie primul loc din Spania in care poti admira rasaritul soarelui dimineata!

Vacanta pe care ti-o propunem azi este conceputa pentru 4 persoane, asadar iti poti lua si prietenii cu tine. Vei obtine astfel un pret de persoana foarte bun pentru cazare, doar 63€ pentru 8 nopti. Daca in schimb preferi sa calatoresti in doi, pretul apartamentului de persoana este 125€ pentru 8 nopti de cazare. Fiind o vacanta DIY, ti-o poti organiza asa cum iti doresti.

Cat despre vremea din septembrie, temperaturile sunt inca ridicate si apa marii este calda. Gasesti mai jos mai multe informatii. De asemenea, in articol am inclus si alte date de plecare pentru care am gasit zboruri ieftine din Bucuresti pentru lunile iunie si iulie. Tinand cont ca din Romania nu avem zboruri directe catre aceasta micuta insula din Mediterana, toate zborurile sunt cu escala, dar au inclusa garantie pentru conexiune (prin kiwi.com si Flyhacks), iar escalele sunt pe durata zillei.

VACANTA IN MENORCA: 241€/persoana
26 septembrie – 4 octombrie 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1a-206
c1-206

INFORMATII VACANTA

ZBORURI
  • 178€/persoana, dus-intors, garantie de conexiune inclusa prin kiwi.com
  • La plecare vei zbura Bucuresti – Londra cu Ryanair si Londra – Menorca cu Jet2, iar la intoarcere Menorca – Londra cu Monarch si Londra – Bucuresti cu Wizz Air.

det1-206

CAZARE
  • Apartamentos Annabel’s, Cala Galdana – Evaluare Booking: 7.7/10. Pret apartament cu 1 dormitor (4 adulti), baie privata: 250€/8 nopti ⇒ Pret de persoana: 63€
PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare)
  • 241€ (zboruri cu garantie de conexiune inclusa + cazare 8 nopti)
HARTA

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE MENORCA


weather-icon2

Vezi vremea in Menorca in luna septembrie
Vezi vremea in Menorca in luna octombrie

Despre Menorca

Parte a Insulelor Baleare alaturi de Mallorca si Ibiza
Apartine de Spania
Aeroport: Mahon (MAH)
Moneda: EURO
Document de calatorie necesar pentru cetatenii romani: buletin/pasaport

Ce poti vizita in Menorca

Cala Pregonda
Cala Galdana
Portul Mahon
Ciutadella
Fortareata Mola


Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *