Zboruri spre Venetia incepand de la 12€/persoana, dus-intors

City break la Venetia

Daca inca nu ai vizitat “orasul gondolelor” sau iti doresti sa te reintorci, speram sa te inspire aceasta lista de zboruri directe din mai multe orase din tara! Tarifele incep de la 12€ de persoana, dus-intors la zborurile Wizz Air din Craiova, insa in articol vei gasi preturi foarte bune si din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi sau Suceava.

Cat despre cazare, poti folosi butonul albastru “Hoteluri” pentru a studia oferta disponibila la data la care iti doresti sa calatoresti.

ZBORURI DIN CRAIOVA:

z2-vce

ZBORURI DIN BUCURESTI:

z3-vce

ZBORURI DIN IASI:

z4-vce

ZBORURI DIN CLUJ:

z5-vce

ZBORURI DIN SUCEAVA:

z6-vceA

ZBORURI DIN TIMISOARA:

z7-vce

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *