Vacanta in Costa Brava: 205€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare aproape de plaja + mic dejun + transfer)

Costa Brava

Am gasit niste preturi bune la zborurile Wizz Air spre Barcelona in luna septembrie cu plecare din Bucuresti, Cluj si Timisoara pe baza carora iti poti organiza o vacanta DIY in Costa Brava la un pret excelent.

Tinand cont ca aceasta regiune  se afla in apropiere de Barcelona, vacanta pe care ti-o propunem ar putea fi o buna ocazie sa explorezi si orasul lui Gaudi. Din Costa Brava (mai exact din Calella, acolo unde ai cazare la doi pasi de plaja) poti ajunge rapid cu trenul in Barcelona, pana in Piata Catalunya.

Nu rata o vizita la Parcul Guell, Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila, Port Vell, Port Olimpic sau La Rambla. Barcelona este un oras incredibil, iar acestea sunt doar cateva din cele mai cunoscute obiective turistice ale sale. Trebuie neaparat sa o descoperi.

In articol vei putea opta din doua variante de cazare, ambele cu scor bun pe Booking, cu mic dejun inclus si aproape de mare.

VACANTA COSTA BRAVA: 205€/persoana
18 – 23 septembrie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARETRANSFER
z3-1807

VARIANTA 1

c3-1807

VARIANTA 2

c3a-1807

t3-1807

INFORMATII VACANTA:

ZBOR
  • 101€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Haromar Hotel Calella – Evaluare Booking: 7.4/10. Pret camera dubla/twin: 160€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 80€, mic dejun inclus.
  • VARIANTA 2: Internacional Hotel Calella – Evaluare Booking: 7.6/10. Pret camera dubla/twin: 206€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 103€, mic dejun inclus.
TRANSFER
  • 24€/persoana, dus-intors, cu Terravision.
PRET DE PERSOANA (include zbor + 5 nopti de cazare cu mic dejun + transfer)
  • 205€ (zbor + cazare 1 cu mic dejun + transfer)
  • 228€ (zbor + cazare 2 cu mic dejun + transfer)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

(Pentru cele mai bune oferte, poti selecta in motorul de cautare ordonarea in functie de pret)


ALTE ZBORURI IEFTINE DISPONIBILE SPRE BARCELONA:

DIN BUCURESTI:

DIN CLUJ:

DIN TIMISOARA:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *