Atena si Zakynthos in august: 347€/pers. (zbor cu Aegean + 7 nopti de cazare)

Atena si Zakynthos

Daca esti in cautarea unei vacante pe pamant elen iti propunem ca in luna august sa explorezi atat capitala Greciei, cat si una dintre cele mai frumoase insule ale sale, Zakynthos.

 

Zborul este operat de Aegean Airlines, iar pentru ca la plecare ai escala de o zi in Atena poti face o vizita la Acropolis. Decolarea spre Zakynthos este a doua zi dimineata. Asadar, ai o noapte de cazare in Atena si 6 nopti in Zakynthos. Ambele propuneri de cazare au punctaje bune pe Booking.

 

Daca in aceasta vacanta ai in plan sa inchiriezi o masina, poti compara preturile existe la mai multi furnizori pe site-ul Rentalcars, un motor de cautare care iti va permite sa vizualizezi cele mai mici preturi disponibile. Ai mai jos si un widget.

 

VACANTA ATENA SI ZAKYNTHOS: 347€/persoana
25 august – 1 septembrie 2018, zbor cu Aegean Airlines din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1-1705

CAZARE ATENA

c1-1705

CAZARE ZAKYNTHOS

ca1-1705

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 234€/persoana, dus-intors
  • Zbor via Atena operat de Aegean Airlines
  • Bagaj de mana conform politicii companiei aeriene
CAZARE
  • CAZARE ATENA (25 – 26 august): Cosmos Hotel – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 33€/noapte ⇒ Pret de persoana: 17€
  • CAZARE ZAKYNTHOS (26 august – 1 septembrie): Kalamaras Studios – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 192€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 96€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + o nopte de cazare in Atena + 6 nopti in Zakynthos)
  • 347€ (zbor + cazare Atena + cazare Zakynthos)
HARTA CAZARE ATENA
HARTA CAZARE ZAKYNTHOS

Alte zboruri spre Zakynthos

Preturi bilete de avion Bucuresti - Zakynthos:
27.08 - 3.09 - 234€ REZERVA
29.08 - 5.09 - 234€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Widget not in any sidebars

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *