Vacanta Pisa, Cinque Terre si Florenta in iulie: 264€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare + transferuri)

Cinque Terre

Propunerea de azi te duce in vizita in trei locatii italiene: Pisa, Manarola si Florenta. Am inclus in tarif zborul dus-intors alaturi de 5 nopti de cazare in Pisa, transferul cu trenul intre Pisa si Manarola (pentru o zi in Cinque Terre) si transferul cu trenul intre Pisa si Florenta (tot pentru o zi aici, de dimineata pana seara). Evident, rezervarile la biletele de tren trebuie sa le faci separat.

 

Biletele de tren le poti rezerva direct de pe site-ul Trenitalia sau de la fata locului, cum preferi. Bineinteles zilele in care vei vizita Florenta si Manarola le poti modifica asa cum iti doresti, tarifele la biletele de tren fiind aceleasi.

 

Ambele variante de cazare din articol sunt localizate in Pisa si au acelasi pret, asadar pretul vacantei va fi acelasi indiferent daca alegi prima sau a doua optiune de cazare.

 

Alcatuita din 5 sate,  Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola si Riomaggiore, toate de o rara frumusete si cu privelisti fascinante asupra marii, regiunea Cinque Terre este inclusa in patrimoniul UNESCO si trebuie ca macar o data sa ajungi aici.

 

In Pisa nu rata o vizita la Turnul Inclinat, Domul din Pisa si Piata Cavalerilor. Din acest oras poti ajunge usor si in Siena sau Florenta, biletele de tren fiind la tarife bune.

 

VACANTA PISA SI CINQUE TERRE: 264€/persoana
7 – 12 iulie 2018, zbor cu Wizz Air din Bucuresti
ZBORCAZARETRANSFER

z2-406

VARIANTA 1

c2-406

VARIANTA 2

ca2-406

T2-406

T2-406A

Rezerva transferuri

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 92€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air
  • Bagaj de mana conform politicii Wizz Air
CAZARE
  • VARIANTA 1: La Locanda Di Giada – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 265€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 133€
  • VARIANTA 2:  Acisanello – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 265€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 133€
TRANSFER
  • 22€/persoana, dus-intors cu Trenitalia
  • 17€/persoana, dus-intors cu Trenitalia
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 5 nopti de cazare + transfer)
  • 264€ (zbor + cazare 1 sau 2 + transfer)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Pisa

Preturi bilete de avion Bucuresti - Pisa:
16.06 - 19.06 - 101€ REZERVA
19.06 - 23.06 - 97€ REZERVA
7.07 - 10.07 - 112€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *