City break in Porto: 124€/pers. (zboruri + 3 nopti de cazare)

Porto

Astazi iti propunem o vizita in Porto, al doilea cel mai mare oras al Portugaliei si totodata unul dintre cele mai vechi orase europene. Cu numeroase cladiri istorice, centrul sau face parte din patrimoniul UNESCO incepand din anul 1996.

 

Porto este orasul podurilor, existand 6 poduri peste raul Douro. Cel mai cunoscut dintre acestea este Ponte Luis, cu o lungime de 385 de metrI si care la momentul inaugurarii sale, in anul 1886, a fost cel mai mare pod metalic in arc din lume. Poti traversa podul atat pe jos, cat si cu masina sau metroul, privelistea fiind fermecatoare.

 

Daca ajungi in Porto, iti recomandam sa incerci preparate din bucataria traditionala portugheza cum sunt francesinha si tripas a moda do Porto si bineinteles renumitele vinuri de Porto.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment preturile valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol o lista cu alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza un city break in Porto si pentru alte date de calatorie.

 

CITY BREAK PORTO: 124€/persoana
8 – 11 noiembrie 2018, zboruri din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2210

VARIANTA 1

c2210

VARIANTA 2

c2210a

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 73€/persoana, dus-intors
  • Zboruri operate de Ryanair, via Milano
CAZARE
  • VARIANTA 1: Residencial Dom Duarte I – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 102€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 51€
  • VARIANTA 2: Residencial Faria Guimarães – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 115€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 58€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare)
  • 124€ (zbor + cazare 1)
  • 131€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Porto

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Porto: 80€/pers.

15 – 20 noiembrie 2018Zbor Bucuresti - Porto: 78€/pers.

22 – 27 noiembrie 2018Zbor Bucuresti - Porto: 71€/pers.

6 – 11 decembrie 2018Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *