Vacanta in Pamukkale: 120€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare cu mic dejun)

Pamukkale

Daca nu te-a tentat sa vizitezi Cappadocia cu numai 128€ de persoana (vezi aici oferta), ai putea sa alegi o alta destinatie pentru care Pegasus Airlines are zboruri la promotie. Iti propunem asadar o vizita in Pamukkale pentru care zborul dus-intors si 4 nopti de cazare te vor costa numai 120€ de persoana.

 

Reducerea la biletele de avion se aplica la rezervarile efectuate pe site-ul companiei, insa doar inainte de realizarea platii (va trebui sa parcurgi toti pasii rezervarii, iar la ultimul pas, inainte de efectuarea platii, sa bifezi optiunea Selected Routes – 40% Off). Ai mai jos si un screenshot pentru exemplificare. Pretul astfel obtinut al zborului dus-intors va fi de numai 90€ de persoana.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii.

 

VACANTA PAMUKKALE: 120€/persoana
10 – 14 martie 2019, zbor cu Pegasus din Bucuresti
ZBORCAZARE

z3-510

VARIANTA 1

c3-510

VARIANTA 2

c3a-510

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 90€/persoana, dus-intors
  • Zbor via Istanbul operat de Pegasus
CAZARE
  • VARIANTA 1: Dort Mevsim Hotel – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 60€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 30€, mic dejun inclus
  • VARIANTA 2: Kervansaray Hotel & Pension – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 87€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 44€, mic dejun inclus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 4 nopti de cazare cu mic dejun)
  • 120€ (zbor + cazare 1 + mic dejun)
  • 134€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *