Vacanta in Sicilia: 135€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

City break in Sicilia

Cu situri arheologice care le pot concura cu uşurinţă pe cele din Grecia, Sicilia este o destinaţie pe care trebuie să o bifeze orice iubitor de călătorii. Nu degeaba Goethe spunea că “să vezi Italia fără să vezi Sicilia este ca şi cum nu ai fi văzut Italia deloc”.

 

In aceasta propunere de calatorie vei plati pe zbor si 7 nopti de cazare in Palermo numai 135€ de persoana. Pentru a putea explora intreaga insula cel mai simplu este sa inchiriezi o masina. Poti consulta aici ofertele disponibile.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta in Sicilia si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA PALERMO: 135€/persoana
13 – 20 noiembrie 2018, zbor cu Ryanair din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1510

VARIANTA 1

c1510

VARIANTA 2

c1510a

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 20€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Ryanair
CAZARE
  • VARIANTA 1: Appartamento Cappuccini – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 230€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 115€
  • VARIANTA 2: Casa Luce – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 239€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 120€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 7 nopti de cazare)
  • 135€ (zbor + cazare 1)
  • 140€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Palermo

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Palermo: 20€/pers.

13 – 17 noiembrie 2018Zbor Bucuresti - Palermo: 20€/pers.

20 – 27 noiembrie 2018Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *