Zboruri directe spre Antalya de la 118€ dus-intors

Zboruri directe spre Antalya
Daca in perioada de extrasezon iti doresti o saptamana de relaxare la unul din resorturile turcesti din Antalya, gasesti la Corendon Airlines zboruri directe din Bucuresti. Tariful unui bilet de avion dus-intors incepe de la 118€ de persoana dus-intors cu bagaj de mana. Spor la rezervat!

Aceasta este o vacanta pe cont propriu, iar oferta la zbor si cazare este limitata. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Informatii utile aici. 

ZBORURI SPRE ANTALYA: de la 118€/persoana, dus-intors
Februarie – martie 2020, zboruri Corendon Airlines, din Bucuresti
ZBOR

z2-1201

14 – 21 feb. 2020: ZBOR HOTEL

21 – 28 feb. 2020: ZBOR HOTEL

28 feb. – 6 mar. 2020: ZBOR HOTEL

6 – 13 mar. 2020: ZBOR HOTEL 

13 – 20 mar. 2020: ZBOR HOTEL

20 – 27 mar. 2020: ZBOR HOTEL

luggagehero_LOGO-promote1

Alatura-te grupului nostru de Facebook pentru cele mai noi propuneri de calatorie.

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *