City break Londra: 117€/pers. (zbor din Timisoara + 3 nopti de cazare)

Londra

London is always a good idea! 😀 Tocmai de aceea, iti prezentam azi o varianta de city break in acest oras fermecator la un pret foarte accesibil. Fie ca vrei sa vezi Big Ben-ul, sa faci o vizita la Madame Tussauds, sa te dai cu London Eye sau pur si simplu sa te bucuri de ceaiul londonez, ai acum o super ocazie pentru a petrece cateva zile in una dintre cele mai importante metropole ale lumii.

CITY BREAK LONDRA: 117€ / PERSOANA
9 – 12 noiembrie 2016, zbor din Timisoara

ZBOR:

zbor-ryr

CAZARE LONDRA:

Hotel Ramada Hounslow – Heathrow East – scor Booking 7.6/10 – localizat foarte convenabil pentru turisti, la numai 100 metri de statia de metrou Hounslow Central. Pretul pentru 3 nopti de cazare este 202€ / camera dubla ⇒ Hotelul te costa numai 101€ / persoana / 3 nopti de cazare.

cazare-ramada

PREŢ DE PERSOANĂ: 117€
Zbor: 16€ + Hotel: 101€ = 117€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *