City break Londra: 117€/pers. (zbor din Timisoara + 3 nopti de cazare)

Londra

London is always a good idea! 😀 Tocmai de aceea, iti prezentam azi o varianta de city break in acest oras fermecator la un pret foarte accesibil. Fie ca vrei sa vezi Big Ben-ul, sa faci o vizita la Madame Tussauds, sa te dai cu London Eye sau pur si simplu sa te bucuri de ceaiul londonez, ai acum o super ocazie pentru a petrece cateva zile in una dintre cele mai importante metropole ale lumii.

CITY BREAK LONDRA: 117€ / PERSOANA
9 – 12 noiembrie 2016, zbor din Timisoara

ZBOR:

zbor-ryr

CAZARE LONDRA:

Hotel Ramada Hounslow – Heathrow East – scor Booking 7.6/10 – localizat foarte convenabil pentru turisti, la numai 100 metri de statia de metrou Hounslow Central. Pretul pentru 3 nopti de cazare este 202€ / camera dubla ⇒ Hotelul te costa numai 101€ / persoana / 3 nopti de cazare.

cazare-ramada

PREŢ DE PERSOANĂ: 117€
Zbor: 16€ + Hotel: 101€ = 117€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *