De 1 decembrie viziteaza Bologna si Padova: 146€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare + tren)

Bologna si Padova

Daca inca nu ti-ai facut planuri de 1 decembrie, iti propunem un city break in care sa vizitezi doua dintre cele mai frumoase orase italiene, Bologna si Padova. Cunoscut si denumirea de “orasul rosu”, datorita culorii cladirilor sale, Bologna este cel mai mare oras al provinciei Emilia – Romagna. Aici poti vizita Turnul Asinelli, simbolul orasului, cu o inaltime de 97 metri. Desi ai de urcat 498 de trepte din lemn, privelistea panoramica de sus merita tot efortul. Pur si simplu iti va taia rasuflarea si te va face sa indragesti si mai mult acest oras fermecator. Tot in acest city break poti vizita si una dintre cele mai cunoscute biserici, Biserica Sfantului Anton de Padova, loc de pelerinaj pentru credinciosii din intreaga lume.

Simularea noastra include zbor din Iasi, insa daca doresti, pentru cativa euro in plus, poti opta pentru plecare din Bucuresti sau Timisoara. De la Iasi biletul de avion te costa 31€ /persoana dus-intors, de la Bucuresti 40€, iar de la Timisoara 44€.

CITY BREAK 1 DECEMBRIE: 146€
28 noiembrie – 2 decembrie 2016, zbor din Iasi, Bucuresti sau Timisoara

ZBORCAZARETREN
zboriasi
hoteluri
tren

 

 

Informatii:

ZBOR:

  • 31€ / pers. / dus-intors din Iasi
  • 40€ / pers. / dus-intors din Bucuresti
  • 44€ / pers. / dus-intors din Timisoara

CAZARE:

  • Fiera Hotel Bologna – Pret camera dubla: 90€ / 2 nopti ⇒ Pret de persoana: 45€ / 2 nopti de cazare, mic dejun inclus.
  • Hotel M14 Padova – Pret camera dubla: 100€ / 2 nopti ⇒ Pret de persoana: 50€ / 2 nopti de cazare. Hotelul este localizat centrul orasului, in apropiere de Biserica Sfantului Anton de Padova.

TREN:

  • 20€ / pers. / dus-intors. Pretul depinde de tipul de tren si de ora de plecare aleasa. Zborul spre Iasi are plecare seara, la ora 21:35, asa ca ai timp suficient la dispozitie ca sa ajungi la aeroport. Daca zborul tau pleaca spre Bucuresti sau Timisoara va trebui sa optezi pentru alte ore de plecare a trenului.

PRET DE PERSOANA: (include zbor din Iasi + hoteluri in Bologna si Padova + tren Bologna – Padova):

  • Zbor: 31€ + Hotel in Bologna: 45€ + Hotel in Padova: 50€ + tren (dus-intors Bologna – Padova): 20€ = 146€

 

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


Cauta si rezerva zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *