O saptamana in Mallorca: 183€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Mallorca

Mallorca este una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei şi se spune că trebuie ca măcar o dată în viaţă să ajungi aici. Azi am găsit preţuri foarte bune, în luna noiembrie, cu zbor din Bucuresti (via Berlin) si cazare 7 nopti intr-un hotel din Can Pastilla. Te invităm şi pe tine să descoperi frumuseţea acestei insule şi îţi garantăm că vei avea parte de amintiri de neuitat. Enjoy it!

Dacă ajungi în Mallorca, noi îţi recomandăm să închiriezi o maşină şi să vizitezi canionul Sa Calobra (aka Torrent de Pareis), una dintre cele mai pitoreşti zone ale insulei. Aici se află celebra şosea cu acelaşi nume, proiectată în anul 1932 de către inginerul spaniol Antonio Paretti. Se spune că întreaga şosea a fost construită manual, fără ajutorul vreunui utilaj şi că a fost nevoie de mutarea a peste 31000 m³ de stâncă. Drumul este unul deosebit de îngust, adesea aglomerat pe perioada verii şi pe anumite porţiuni e o adevărată provocare să întâlneşti un autocar din sens opus. Sunt multe serpentine, cea mai celebră curbă fiind cea asemănătoare unui “nod de cravată”. Se spune că la un moment dat, inginerul Paretti a rămas fără imaginaţie despre cum ar putea construi şoseaua, relieful fiind total nepermisiv. După o lungă perioadă de gândire şi nopţi nedormite, în timp ce îşi făcea un nod la cravadă, şi-a dat seama că ar putea construi şi drumul în acelaşi mod. A rezultat astfel una dintre cele mai celebre curbe din lume, nodul de cravată a lui Paretti.

Tot de numele acestui inginer se leagă şi construcţia drumului de duce la Cap de Formentor, un alt loc pe care noi ţi-l recomandăm să-l vizitezi. Este punctul cel mai nordic al insulei, iar într-o zi senină de aici poţi vedea chiar şi insula învecinată, Menorca. Peisajul este fermecător, aşa că nu îţi uita aparatul foto acasă!

Nu în ultimul rând, îţi recomandăm să vizitezi Catedrala La Seu, un simbol al insulei, la a cărei restaurare a contribuit şi celebrul arhitect Antonio Gaudi între anii 1904 – 1914. Cea mai mare contribuţie a sa este dată de gigantul baldachin din fier forjat agăţat deasupra altarului, menit să simbolizeze coroana de spini a lui Iisus.

VACANTA IN MALLORCA: 183€ / persoana
22 – 29 noiembrie 2016, zbor din Bucuresti, via Berlin

ZBORCAZARE
zborcomplet
14813495_10210833686539722_1750334079_n

 

 

Informatii:

ZBOR:

  • Bucuresti – Berlin: 5€ / pers.
  • Berlin – Mallorca – Berlin: 35€/ pers.
  • Berlin – Bucuresti: 5€ / pers.
  • TOTAL ZBORURI: 45€ / persoana
  • Toate zborurile sunt operate de Ryanair.
  • Daca doresti, cu 60€ / pers. poti sa rezervi toate biletele de avion impreuna si vei avea inclusa si o garantie in caz de intarziere sau anulare: CLICK AICI pentru rezervare.

CAZARE:

  • Hotel Helios Apartamentos – rating Tripadvisor: 3.5/5. Hotelul se afla foarte aproape de Palma Aquarium, care dupa parerea noastra este un must see al insulei. Pret apartament pentru 2 pers.: 276€ / 7 nopti ⇒ Pret de persoana: 138€ / pers.

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare 7 nopti):

  • Zbor: 45€ + Cazare: 138€ = 183€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


Cauta si rezerva zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *