Cum am scăpat de greutatea bagajelor în Madrid cu Luggage Hero

Luggage Hero

Zilele trecute am avut parte de o vacanță în Ibiza prelungită cu un city break la Madrid. Am luat cu noi două bagaje care au conținut articole pentru două destinații: ținute de plajă pentru Ibiza și haine ceva mai casual pentru zilele din capitala Spaniei. Am pus tot ce era necesar în cele două rucsacuri, care apropo, erau ceva mai pline decât de obicei, și duși am fost! Au urmat zile senine și nopți albe în Ibiza, iar mai apoi Madridul s-a dovedit a fi o alegere foarte inspirată pentru un city break, mai ales că în trecut am mai ajuns de vreo șapte ori pe pamânt spaniol, dar niciodată în capitala țării. 

În vacanță timpul s-a scurs cât ai clipi, că doar ce-i frumos trece repede, după cum bine se spune. În ziua întoarcerii acasă am făcut check out de la hotel la ora 12, iar zborul nostru urma să decoleze abia seara pe la 21. Aveam așadar suficient timp la dispoziție pentru explorat, singurul impediment fiind cele două bagaje pline ochi pe care nu doream să le ducem tot timpul în spate și să ajungem seara la aeroport terminați de oboseală. Ca să nu mai vorbim despre cât de mult ne-ar fi încetinit cele două bagaje pe străzile aglomerate din Madrid, acolo unde am fi fost probabil precum melcul cu cochilia lui. Din fericire, soluția la întrebarea cum să ne scăpam de ele a venit repede…

Acum ceva vreme îți povesteam aici pe blog despre Luggage Hero, un serviciu de depozitare pentru bagaje la prețuri foarte convenabile disponibil în multe orașe turistice ale lumii. Dacă nu ai citit acel articol nu-i nimic, pentru că o să povestim și astăzi despre acest serviciu, iar la final îți lăsăm și link-ul respectiv. Așadar, la Madrid am scăpat pentru câteva ore de povara bagajelor cu ajutorul Luggage Hero, ocazie cu care am putut să și testăm una dintre recomandările pe care le-am făcut cititorilor blogului nostru, lucru pe care încercăm să îl facem cât mai des posibil. Iată cum a decurs experiența noastră.

Ne aflam în zona Gran Via și după ce am intrat pe site-ul Luggage Hero și am selectat „Madrid, 2 bagaje” am făcut o căutare în funcție de locația noastră.

bagaj11

La un singur click distanță am găsit o mulțime de locații în care puteam să lăsăm bagajele, toate aproape de noi, la distanțe de câteva sute de metri.

bagag16

bagag15

bagag13

Am rezervat din listă una dintre variantele disponibile și am introdus datele cardului nostru precum și codul de discount „ALL4TRAVEL” pentru a beneficia de 2 ore gratuite de găzduire. În scurt timp am primit prin SMS indicațiile despre cum să găsim locația respectivă cu Google Maps. Era vorba despre un magazin drăguț de suveniruri numit „From Madrid with love” și localizat pe Calle del Arenal nr. 21.

bagaj18

 

Ajunși în local, o angajată a aplicat sigilii bagajelor noastre, iar noi am pornit cronometrul și am plecat să profităm de ultimele ore din city break-ul nostru.

bagaj10

Cronometrul a fost disponibil în permanență pe telefon, prin urmare am știut în orice moment cât timp a trecut de când am lăsat bagajele. Aproape 4 ore mai târziu am revenit la magazinul de suveniruri, am oprit cronometrul, am luat bagajele și am pornit spre aeroport. Întregul proces a decurs foarte simplu și a fost exact ceea ce aveam nevoie.

bagaj12

Cât costă Luggage Hero?

Tariful este de 1€ pe oră și niciodată mai mult de 8€ pe zi pentru un bagaj, preț la care se adaugă o taxă de handling de 2€. Plata se face întotdeauna online, direct de pe cardul pe care l-ai introdus la momentul rezervării. Nu uita să folosești codul de discount „ALL4TRAVEL” pentru a beneficia de 2 ore gratuite. Plata va fi efectuată doar la final,  atunci când ridici bagajul și oprești cronometrul. Prin urmare, nu vei plăti nimic în cazul în care ai făcut o rezervare, dar intervine ceva și nu reușești să ajungi în locația respectivă.

Unde este disponibil?

Serviciul este disponibil în peste 30 de orașe din Europa, SUA și Canada, iar rețeaua se extinde foarte rapid. Poți consulta aici lista completă a orașelor. 

Cât este de sigur?

Fiecărui bagaj depozitat în locațiile Luggage Hero îi va fi aplicat un sigiliu de siguranță și va fi asigurat cu suma de 2500€. Tot pentru siguranță, fiecare locație înscrisă în program este obligată să treacă mai întâi printr-un proces manual de certificare.

Tu ce obișnuiești să faci cu bagajele atunci când ajungi într-un oraș dimineața, iar camera de hotel o primești abia câteva ore mai târziu? Sau, ca și în cazul nostru, ai check out de la hotel la ora 12 și zbor spre casă numai seara? Nu-i mai bine oare să profiți așa cum se cuvine de tot timpul pe care îl ai la dispoziție într-o vacanță? Fie că ești la Paris, Londra, Barcelona, Viena sau New York, Luggage  Hero te scapă de greutatea bagajelor, iar tu poți vizita în voie acele locuri în care ți-ai dorit să ajungi.

CITEȘTE ȘI: Cum poți scăpa de stresul bagajelor atunci când călătorești

Călătorii frumoase!

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *