Primavara in Praga: 88€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun)

praga

Azi am gasit un nou pont de calatorie pentru un city break foarte ieftin! De data aceasta, iti propunem ca in primavara sa petreci 3 zile la Praga, una dintre cele mai frumoase capitale europene! Pentru zbor si 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un hotel localizat aproape de metrou vei plati doar 88€/persoana!

CITY BREAK IN PRAGA: 88€/persoana
14 – 17 martie 2017, zbor din Bucuresti, via Milano (la plecare) si Bruxelles (la intoarcere)

ZBORCAZARE
z1

z2

z3

z4

h2

 ZBORURI PLECARE:

 ZBORURI INTOARCERE:

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • Exista 4 segmente de zbor, prin urmare vei face 4 rezervari. Te rugam sa acorzi o atentie deosebita atunci cand faci rezervarile si sa respecti intocmai orele de plecare din imagini, fiind vorba de zboruri cu escala!
  • TOTAL ZBORURI: 56€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • Globus Hotel Prague – Pret camera dubla cu baie privata: 63€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 32€/3 nopti de cazare, mic dejun inclus.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor + Cazare: 88€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *