Zboruri in plin sezon Bucuresti – Faro cu TAP Portugal: 142€/persoana, dus-intors

Vacanta in Algarve

TAP Portugal are in aceasta perioada tarife excelente la zborurile spre Faro din Bucuresti, asadar ar fi o buna ocazie pentru a-ti organiza o vacanta in Algarve. Preturile incep de la 142€ de persoana, dus-intors, cu garantie de conexiune inclusa! Partea cea mai buna este ca acest tarif la zbor este valabil chiar pentru o vacanta in plin sezon, respectiv in perioada 28 iulie – 3 august!

In articol vei gasi o selectie mai larga de zboruri la pret bun, multe dintre acestea fiind chiar in plina vara. Grabeste-te insa cu rezervarile daca vrei sa prinzi aceste tarife pentru varful de sezon.

ZBORURI SPRE FARO: 142€/persoana
28 iulie – 3 august 2017, zbor din Bucuresti, cu TAP Portugal

algarve-flights

ALTE DATE DE PLECARE DISPONIBILE LA PRET BUN:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor albastre de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile sau poti arunca o privire la hotelurile din Algarve, in functie de preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *