Vacanta in Tenerife: 218€/pers. (zbor direct + 7 nopti de cazare)

Vacanta in Tenerife

Vrei sa descoperi o insula cu totul deosebita din Oceanul Atlantic? Poti alege aceasta vacanta in Tenerife! In caz ca nu stiai, Tenerife este “casa” pentru al 3-lea cel mai inalt vulcan de pe Pamant masurat de la baza sa dupa Mauna Loa si Mauna Kea din Hawaii. El Teide si parcul national cu acelasi nume sunt locuri pe care nu ai cum sa le ratezi in aceasta vacanta.

 

Tenerife este o insula foarte draga noua si tocmai de aceea am vizitat-o pana acum de doua ori. Ne-am intors cu cateva articole care speram sa-ti fie utile:

Cat despre vremea de aici, trebuie sa stii ca  Tenerife este o destinatie care se preteaza pentru o vacanta indiferent de luna din calendar, numita fiind si “insula eternei primaveri”.  Nu degeaba Insulele Canare sunt alese ca destinatie insorita de vacanta chiar si in perioada in care Europa continentala se afla in sezonul de iarna. Vezi aici vremea.

 

VACANTA IN TENERIFE 218€/persoana
26 ianuarie – 2 februarie 2018, zbor din Bucuresti cu Wizz Air
ZBORCAZARE
z1-1311

VARIANTA 1

c1-1311

VARIANTA 2

c1a-1311

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 127€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
[collapse]
CAZARE
  • VARIANTA 1: Don Candido – Evaluare Booking: 8.1/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 182€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 91€
  • VARIANTA 2: Hotel Tejuma Tenerife – Evaluare Booking: 7.5/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 231€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 116€
[collapse]
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 7 nopti de cazare)
  • 218€ (zbor si cazare 1)
  • 243€ (zbor si cazare 2)
[collapse]

 

Alte zboruri Bucuresti - Tenerife:

29.01 - 5.02.2018 - REZERVA
5.02 - 16.02.2018 - REZERVA
12.02 - 19.02.2018 - REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *